SIRE campagne - Waardeer het, Repareer het!

SIRE campagne - Waardeer het, Repareer het!

We gooien in Nederland veel waardevolle spullen weg. Wekelijks wordt alleen al bijna 10,9 miljoen kilo elektrische apparaten en textiel afgedankt. Spullen die na een kleine reparatie vaak nog prima mee kunnen. Met de campagne ‘Waardeer het. Repareer het’ wil SIRE zoveel mogelijk Nederlanders bewegen hun kapotte spullen te repareren. Of het nu gaat om een lekkend koffiezetapparaat, een kapotte koffer of een spijkerbroek met een gat.

We lijken het repareren een beetje uit het oog verloren. Met de ‘Waardeer het. Repareer het’-campagne hoopt SIRE Nederlanders te bewegen hun kapotte spullen te repareren door mensen bewust te maken van de waarde van hun spullen.

Want hoe leuk is om met naald en draad aan de slag te gaan, zodat je favoriete kledingstuk weer voor jaren mee kan? Of zelf je koffieapparaat die al jaren trouwe dienst doet, weer aan de praat te krijgen? Dat geeft niet alleen veel voldoening, maar pakt ook positief uit voor het milieu en voor je portemonnee.

Iedereen kan repareren. Maar soms is daarbij een beetje hulp nodig. Met het online platform repareerhet.nl biedt SIRE de helpende hand om zelf te gaan repareren, samen te repareren of te laten repareren.

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »